Vannak, akik az ételek (feltét és köret) azonnal összekeverésével arra törekszenek, hogy egy optimálisan kellemes ízt érjenek el. Mások a tökéletes falatokra hajtanak, ezért vállalják a kockázatot, hogy a finom feltét hamarabb elfogy, mint a köret. Aztán olyanok is vannak, akik ételenként választják a technikát. És te?
Tejberizs és lekvár vagy kakaó. Van, aki minden falathoz kanalaz egy kis kakaót, mások kakaós masszát képeznek.
Joghurt és gyümölcsszósz. A külön gyümölcsszósszal csomagolt joghurtoknál nagy a kísértés, hogy az ember az isteni gyümölcsös részt azonnal kikanalazza a joghurt nélkül! Ugyanez a helyzet az alul gyümölcsréteges joghurtokkal.
Főzelék és pörköltszaft. Egyesek szerint a szaft elkeverése hatalmas barbárság!
Habos tejeskávé. Van, aki a habot külön leeszi a tetejéről, mások azonnal egyenletes italt képeznek.
Kínai édes savanyú szószok és más raguk rizzsel való összekeverése. Nagy kérdés.
Krémleves sajttal és krutonnal a tetején. Te belekevered?
Milánói makaróni. Vannak, akik a szószt elkeverik, majd rászórják a sajtot, mások a sajt elkeverésében és a tésztán nyúlós sajtban hisznek, megint mások folyamatosan újraszórják, ha tehetik.
Paprikás ételek, egytálételek és tejföl. Te öszekevered vagy „bányászkodsz”?
Fagyi és csoki/cukorka/grillázs díszítés a tetején.
A pörkölt és a főtt krumpli vagy a tészta esete a villával. Te betámadod keveréssel vagy minden falatnál a tökéletes arányra törekedsz?