Utolsó miniszabi, lehetőleg úgy, hogy hosszú hétvége legyen belőle.
Még egy árnyalat barna szín, hogy kitartson legalább az első fagyokig, még akkor is, ha csak otthon pózolhatsz vele.
Facebook profilfotót készíteni/frissíteni csodaszép lebarnult bőrrel.
Annyi padlizsánkrémet készíteni -pl. kedvenc jól bevált receptünk alapján-, hogy egy darabig ne hiányozzon – esetleg el is tenni télire. Szerencsések parázson próbálkozhatnak, úgy még nyárízűbb lesz.
Kihasználni a hajnalig tartó teraszozós-borozós estéket, amíg még lehet pléd nélkül, vagy elmenni egy szabadtéri buliba.
Beverni a szezon utolsó főtt kukoricáját és hatalmas görögdinnyéjét.
Befőzni, befőzni, befőzni! Paradicsomot aszalni, fügelekvárt készíteni, szederszörpöt főzni, eltenni mindent, ami télen egy csillió forintért kapható a város legdrágább bioboltjaiban vagy szemfüles gonosz „néniknél”.
Csobbanni valahol a közelben, kenuzni vagy csak tollasozni a vízparton.
Reggelizni kiülve egy igazi szabadtéri piacon például Tihanyban.
Átgondolni és megszervezni, hogy hol töltjük majd a szüretet…